Menu

Kontakt:

Adresa:
HR - 10000 Zagreb
Cankareva 13, Zagreb

Tel: +385 1 377 44 88
Fax: +385 1 390 70 96

e-mail: info@thalpos.hr

web:      www.thalpos.hr

O nama Projekti Nadzor Kontakt Početna

O NAMA

Povijest / history /
1992.godine nakon završenog Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, mladi inženjer Tomislav Krizmanić započinje projektantsku karijeru, u jednom od najpoznatijih projektnih biroa u gradu Zagrebu - Grijanje projekt d.o.o. U to vrijeme kada se manje projektiralo i gradilo novih objekata, a više obnavljalo postojeće, stečena su neprocjenjiva iskustva u projektiranju i istovremenom izvođenju radova na vrlo zahtjevnim objektima.

   

1994. godina
Sanacija HNK nakon poplave.
   

1998. godine su, Saša Graff i Tomislav Krizmanić otvorili vlastiti biro za projektiranje pod nazivom Krizmanić i Graff d.o.o. Posao se pretežito sastojao iz projektiranja, a manjim dijelom izvođenja.

   

1999. godina
Benzinska postaj ROX
   

2000. godine Tomislav Krizmanić otvara biro Thalpos d.o.o. / grč. toplina /. Tvrtka se počinje baviti isključivo projektiranjem, nadzorom i konzaltingom. U odličnoj suradnji sa arhitektima pokrivaju se sve faze izgradnje, od idejnih rješenja i procjena investicije, projektiranja i ishođenja dozvola, do vršenja nadzora i savjetovanja investitora.

   

2003. godina
ERSTE bank -Idejni projekt sa ABWD
   

Danas /Today /
2006. godine započinje novi ciklus u razvoju tvrtke. Thalpos postaje, većinski vlasnik Grijanje projekta, i seli se u zajedničke prostorije u Zagrebu, Cankareva 13. U jedinstvenom prostoru okuplja odličnu projektantsku grupu, kadrovski pretežito izraslu iz Grijanje projekta.

   

Važno je naglasiti da tvrtka preuzima izradu dokumentacije i nadzor svih instalacija u objektu. Vlastitim kadrom pokriva sve strojarske instalacije, vodovod i kanalizaciju, te sustave za gašenje požara, a sa dugogodišnjim suradnicima elektroinstalacije jake i slabe struje.

   

Realizacija 2003-2006. godina
TPH Antunović - u izgradnji
projektiranje i nadzor

Realizacija 2004-2006. godina
Filozofskoi fakultet - u izgradnji
projektiranje i nadzor
   O nama | Projekti | Nadzor | Kontakt

Developed by VEMAX

Untitled Document